TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana

  • Objavljeno u BiH
Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana

Slab snijeg u Krajini, zapadu i dijelu sjevera Bosne. Na jugozapadu Bosne prijepodne kiša ili susnježica. U Hercegovini slaba kiša u jutarnjim satima. Od večernjih sati do kraja dana u Hercegovini razvedravanje. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C, a najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 6°C, na jugu do 14°C.

Sutra u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Temperatura zraka u Bosni između -1 i 4°C, a najviša dnevna između 9 i 14°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini oblačno. U većem dijelu zemlje će padati snijeg. Na zapadu, jugu i jugoistoku Hercegovine prijepodne kiša koja će od poslijepodnevnih sati prijeći u snijeg. Prognozirana visina novog snijega do 15 centimetara. Temperatura zraka između -6 i -3°C. Na jugu zemlje u drugoj polovini dana temperatura zraka u padu.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno sa snijegom. Visina novog snijega do 20 centimetara. Temperatura zraka između -9 i -4°C, na jugu zemlje između -2 i 2°C.

SLOBODNA BOSNA

senoworks