TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Vjeroučitelju smetaju muslimani, podučava koga treba nabiti na kolac, a koga objesiti

  • Objavljeno u Region
Istaknuto Vjeroučitelju smetaju muslimani, podučava koga treba nabiti na kolac, a koga objesiti

Internet portal Index.hr objavio je snimku predavanja vjeroučitelja iz zagrebačke škole Matija Gubec, Krešimira Bagarića, koju su za vrijeme nastave snimili učenici osmog razreda.

Na snimci se čuje kako vjeroučitelj djeci govori da treba ubijati i glave treba nabijati na kolac. Vjeroučitelj nije zadovoljan stanjem "domoljubljne budnosti i svijesti" u državi, a naročito nezadovoljan je presudom hercegbosanskoj šestorci u Haagu, zbog čega djeci hvali ratnog zločinca Ratka Mladića i govori kako je "đeneral bio u pravu".

- Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni, bjesni pred učenicima osmog razreda vjeroučitelj.

Također, vjeroučitelj govori da se s muslimanima ne može živjeti, da je takav život pakao, te podučava djecu da bi trebalo "objesiti dva bivša predsjednika i jednu bivšu ministricu vanjskih poslova. Poslije toga kaže da "Stipu Mesića i Vesnu Pusić treba ubiti metkom u glavu, po kratkom postupku, i baciti ih u septičku jamu". Cijelu snimku možete pogledati ovdje.

Pri kraju snimka profesor govori protiv gay osoba te izražava bojazan da bi ga netko mogao snimiti, jer, kako kaže, "svako ima svog Mesića". Na sreću, vjeroučitelj je zaista snimljen i ako u ovoj zemlji još uvijek ima zdravog razuma neće dugo ostati na svom radnom mjestu.

Cjelovit tekst novinara Vojislava Mazzocca možete pogledati na portalu Index.hr.

Lupiga.Com

Medij

senoworks