TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Haris Dubica, bh. reziser, snimio spot sa svjetski poznatim DJ Antoineom

Haris Dubica, bh. reziser, snimio spot sa svjetski poznatim DJ Antoineom

Haris Dubica, proslavljeni bh. režiser, koji već dugi niz godina sarađuje sa mnogim poznatim zvijezdama iz svijeta muzike, dobio je još jedno veliko priznanje za svoj rad.

Nakon sjajne saradnje sa dinom Merlinom, koja je krunisana sa nekoliko vrhunskih spotova, te nekoliko nagrada u Švicarskoj, gdje je proglašen za najboljeg režisera, ponudu za saradnju Dubica je dobio i od svjetski poznatog DJ Antoinea.

"Welcome to St. Tropez" je samo jedan od njegovih svjetskih hitova, koji na you tube kanalu ima više od 150 miliona pregleda.

Uz to, DJ Antoine ima duete sa Puff Daddyem, Akonom, Pitbullom, Timatijem, a putem društvenih mreža prati ga više miliona fanova.

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva radi uskoro spot za novi singl "La vie en rose", a posao je ponudio upravo Harisu Dubici, koji je u posljednje tri godine osvojio nagrade za spot godine u Švicarskoj, a DJ Antoine, koji također živi u zemlji čokolade, odlučio je ponuditi saradnju, koju je Dubica sa zadovoljstvom prihvatio i već napravio vrhunsku priču, koja će svjetlo dana ugledati već slijedeći mjesec.

- Snimanje je trajalo dva dana u Cirihu, a uz to smo pet dana pripremali prvu lokaciju u spotu. Da ne prepustim nista slučaju, angažirao sam i novu Miss New World Anu Bavrku, koja je samo noć prije toga osvojila prestižnu titulu i imat će jednu od glavnih uloga u ovom spotu. Mislim da nisam neskroman ako kažem da će ovaj spot biti jedan od mojih najboljih do sada, kaže nam Dubica, koji je oko sebe okupio sjajan tim ljudi.

Prema riječima Harisa Dubice, DJ Antoine je bio prezadovoljan saradnjom i već sada su započeti pregovori oko drugih projekata sa ovom svjetski poznatom zvijezdom, a nama svima preostaje samo da budemo strpljivi i vidimo šta je to Haris Dubica ovaj put smislio.

JASMIN LIGATA

senoworks