TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Hit singl Parnog Valjka, "Ljubav" dobio umjetničku priču !

Hit singl Parnog Valjka, "Ljubav" dobio umjetničku priču !

Parni Valjak, nakon nebrojenih bezvremenskih hitova i izvanrednih novih pjesama "Za malo nježnosti", "Samo ti (Norma Belle)", "Prolazi sve, zar ne?" i "Opet se smijem" kojom su u potpunosti oduševili slušatelje i u prvom tjednu emitiranja zasjeli na prvo mjesto službene top 40 liste emitiranja (ovakvi slučajevi su u svijetu nakon 40 godina karijere uistinu raritetni), predstavlja nam spot za njihov aktualni singl koji u jednoj riječi odražava cijelu filozofiju benda – "Ljubav".

Autor nove pjesme i kreativni motor sastava, Husein Hasanefendić Hus, za pjesmu je rekao:

"Mislim da je poruka pjesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osjećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svijetu. Mislim da ona treba biti motor pokretač svega što čovjek radi."

Novi singl Parnog Valjka"Ljubav" sjajna je rock pjesma u kojoj Valjak pokazuje sve ono što gradi kontinuirano, uporno i uspješno već 40 godina – izvanrednu svirku i kemiju benda koja se odražava u energičnom, rockerskom aranžmanu, Akijev vokal neponovljive izražajnosti i emocije te autorski pečat Huseina Hasanefendića Husa koji nam je poklonio još jednu pjesmu s potencijalom istinskog evergreena. 

Pjesma je atraktivan, suvremen video spot dobila u režiji Splićanina Hrvoja Zuanića, koji je Valjku napravio i spot za hit "Opet se smijem". Video broj koji kombinira atraktivne koncertne kadrove benda i zanimljivu, art priču sniman je na više lokacija u Splitu. Spot za "Ljubav" pogledajte na YouTube linku: https://www.youtube.com/watch?v=DG0jKXfaYG8

Parni Valjak jedan je od najdugovječnijih i najpopularnijih sastava u regiji, a povodom 40 godina karijere nalaze se na turneji 2u1 (acoustic+electric) u sklopu koje pune najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji. Tako će ovu godinu obilježiti njihovi koncerti u Ljubljani i Beogradu, a jedno od najvećih koncertnih događanja godine svakako će biti i njihov veliki koncert u Areni Zagreb 1.12.

CroRec News

Medij

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin