TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Jeste li već rezervirali svoje mjesto ?

Jeste li već rezervirali svoje mjesto ?

Četvrto zasjedanje Kreativne republike održaće se od 07.-09. septembra

 

Četvrto zasjedanje Kreativne republike, a kao i prethodna, okuplja eminentna imena i stručnjake iz oblasti marketinga, dizajna, digitalnih medija, brendinga i PR-a. Jedinstven event na ovim prostorima ove godine Vam daje priliku da upoznate i poslušate osobe poput Branimira Brkljača, Ivana Stankovića, Vesne Beganović, Ismira Omeragića i mnogih drugih.

Uz opuštenu atmosferu i dobro raspoloženje, učesnici će Vam kroz razna predavanja i panele govoriti o svojim uspjesima i načinima kako su do njih došli, prenijeti Vam dio svog znanja i iskustva, te vam dati najbolje savjete kako da i Vi pokrenete, proširite i uspijete u svom biznisu.

Zasjedanje počinje 07.09. izložbom pod nazivom „Komplikuj Jednostavno“ Slavimira Stojanovića, grafičkog dizajnera i vizuelnog umjetnika a nastavlja se narednog jutra kada će na cjelodnevnom eventu, učesnici moći prisustvovati predavanjima stručnjaka poput Vesne Beganović koja je proširila svoj posao od Sarajeva do Dubai ili osnivača TopShop TV trgovine Branimira Brkljača i njegovo iskustvo a nakon drugog dana svi predavači i učesnici će imati „Disko republika“ druženje na afterparty-u.
Treći dan zasjedanja je opet cjelodevni event gdje će učesnici opet imati priliku čuti neka od eminentnijih imena u svojoj profesiji poput Ivana Stankovića, Kristine Ercegović ili Borisa Kovačeka.
Cijela konferencija završava još jednim „Disko republika“ afterparty-em.

„Kreativna republika“ svojim sadržajem, gostima i predavačima, svake godine kvalitetom nadilazi prethodno zasjedanje te vas pozivamo da na vrijeme rezervirate svoje mjesto i ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Sve informacije o učesnicima i programu te način registracije su dostupni na www.kreativnarepublika.com

 

ANTRFILE: Rekli su o prethodnim konferencijama:

Vladimir Čeh: Ni manjeg mesta, ni veće konferencije

Srdačan doček, zanimljiva predavanja i dobri paneli. Kreativnoj Republici mi niko nije tražio pasoš i nije mi bila potrebna viza. Samo ime i prezime.

Ejub Kučuk: U Bihaću sam uživao cijeli dan!

Mnogo sam konferencija obišao u životu i uglavnom se dešavalo da mogu, sve zajedno, izdvojiti 15-20 minuta u par dana. U Bihaću sam uživao cijeli dan!

 

Sanda Mešinović: Mjesto gdje se osjeti srce

 

Kreativna republika donosi dašak nade za privrednike grada, snažnu vjeru za sve buduće bihaćke dizajnere i brusi vještine koju turistička zajednica može da pruži.

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin