TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Lačni Franz predstavio novu pjesmu "NAŠA KRI NE BO NIKOLI BELA"

Lačni Franz predstavio novu pjesmu "NAŠA KRI NE BO NIKOLI BELA"

Pjesma NAŠA KRI NE BO NIKOLI BELA glazbeni je lijek protiv malodušja, koji u ovim teškim vremenima pandemije i prisilne samoizolacije podiže moral i pomaže nam u zadržavanju dostojanstva. Pjesma je svečani gospel, žanr koji potječe iz glazbe tamnoputih američkih robova i, u rock verziji, skriva buntovne i borbene vitamine na krilima biološke činjenice Sanguis noster numquam albus erit.Izvođač: Lačni Franz
Glazba i tekst: Zoran Predin
Aranžman: Lačni Franz
Prateći vokali: članovi Šaleškog Akademskog pevskog hora Velenje
Vokalne linije ŠAPZ: Matej Jevnišek
Ton & Mix & Mastering: Anej Kočevar
Drum Lab in Sick Bastard Studio / Veljača i Ožujak 2020
Video: Rok Predin
Izvršni producent: © ArtBiro d.o.o.

Upute za upotrebu:

Pjesma 'Naša krv nikada neće biti bijela' sadrži znanstveno dokazanu biološku činjenicu (Sanguis noster numquam albus erit). To je klinički dokazano protuvampirsko evanđelje koje djeluje kao lijek za malodušnost i blagotvorno utječe na sve vitalne tjelesne funkcije.

Djelovanje:
Otklanja simptome depresije i nedostatka samopouzdanja. Podržava i jača imunološki sustav. Štiti mozak i kralježnicu od zaraze virusima šovinizma, nacionalizma, seksizma i fašizma.

Način korištenja:
Pjevajte je nekoliko puta dnevno, ovisno o vašem osjećaju i raspoloženju.

Kontraindikacije:
Ne izaziva štetne nuspojave kod zdravih osoba. Kod osoba s psihopatskim ili narcisoidnim poremećajima ličnosti, kod konvertita i megalomana, izaziva ekstremnu anksioznost ili napade nekontroliranog bijesa.

Copyright © 2020 POLAK MEDIA d.o.o

senoworks