TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Novi album: Divlje jagode - "Greatest Hits Collection"

Novi album: Divlje jagode - "Greatest Hits Collection"

Živuće rock legende Divlje Jagode, predvođene karizmatičnim Zeletom, dobile su svoje izdanje unutar edicije "Greatest Hits Collection". Za ovu priliku, sjajno dvostruko LP izdanje Divljih jagoda "Greatest Hits", objavljeno 2015. godine, prilagođeno je na jednostruki kompilacijski CD.

Croatia records

Na CD-u se nalazi 19 pjesama iz bogate diskografske karijere koja traje od 1978. godine i koja je iznjedrila brojne hitove koje stari fanovi cijene, a novi tek otkrivaju, kao što su "Divlje jagode", "Motori", "Krivo je more", "Let na drugi svijet", "Jedina moja", "Konji", "Marija", "Samo da znaš". Naslovnica kompilacije je, kao i na LP-u, djelo Igora Kelčeca. Uz CD sa 19 pjesama, "Greatest Hits Collection" sadrži i poster Zele Lipovače s popisom svih u prodaji dostupnih glazbenih artikala (CD, LP, šalica) Divljih jagoda i Zele Lipovače.

Divlje jagode nastupit će kao specijalni gost na zagrebačkom koncertu posljednje turneje Deep Purplea Areni Zagreb, u utorak, 16. svibnja, a prdružit će im se Tony Martin, nekadašnji pjevač Black Sabbatha, koji je gostovao i na posljednjem albumu Zele Lipovače "Internal Waves of Love".

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin