TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Parni Valjak oduševio Bišćane (video)

  • Objavljeno u Showbizz
Foto+Video: BHMagazin.com Foto+Video: BHMagazin.com

Sinoć je u dvorani Luke u Bihaću održan koncert grupe Parni Valjak, u sklopu 40. godina njihovog postojanja i 20. godina nakon posljednjeg održanog koncerta ove sjajne grupe u Bihaću. 

Nakon dugogodišnje saradnje sa grupom Parni valjakrazvijenih poslovnih i prijateljskih odnosa Stage Art d.o.o. je predložio grupi Parni valjak da obilježi svojih 40 generacija postojanja i 20 godina od zadnjeg koncerta u Bihaću koji se i tada desio u sportskoj dvorani Luke.

Kao da je bilo jučer, onaj ko vrijedi ne blijedi samo raste u očima onih koji ih vole i poštuju njihov rad. Novi albumi, novi hitovi, veliki koncerti, velika tehnika, i ponovni vrh jugoistočne Evrope po koncertnom izražaju, energiji, hitovima i tehničkim preuvjetima  koji su razlog da za nekog kažemo da je najbolji u svom poslu. Bosanci vole reći nema šuplje sve je istina kad oni nastupaju  govori o neponovljivim dijelovima koji se mogu samo uživo doživjeti na koncertu Parnog valjka.

 O grupi Parni Valjak je suvišno govoriti postoje više od 40.godina a za vrijeme postojanja izdali su desetine albuma i kompilacija stotine hitova i osvojili mnoge prestižne nagrade.

Dvorana Luke je bila potpuno ispunjena fanovima ovih starih i provjerenih majstora rocka i balada. Prelijepo je bilo vidjeti i mlade i one malo starije kako uživaju u hitovima Parnog Valjka.  

Kako nam je u izjavi kazao Aki, Parni Valjak nakon Bihaća nastavlja turneju u Hrvatskoj, a zatim odlaze u Švedsku. U planu im je da snime još par pjesama a  dalje ko zna, vjerovatno nastavak svirke. 

"Mi ćemo da sviramo i pjevamo sve dok je ovakve publike kao što je večeras bila bihaćka. Predivan je osjećaj kada sa vama pjevaju i mladi i stari. Vidio sam mnogo omladine koja pjeva naše stare hitove, što me posebno veseli.  Ovo je dokaz da je rokenroll živ i da će dok je ovakve omladine i dalje da živi. Zahvaljujem se publici u Bihaću i nadam se da se uskoro opet vidimo- poručio je legendarni Aki Rahimovski.DSCN4293DSCN4294DSCN4322DSCN4336

DSCN4292

Medij

.............................................. ......................................

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin