TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

"Podrhtavanje" stiže na male ekrane

"Podrhtavanje" stiže na male ekrane

Syfy je na sebe preuzeo napraviti televizijsku adaptaciju horor komedije Podrhtavanje, a Kevin Bacon trebao bi se vratiti u ulogu u kojoj je glumio prije više od 25 godine.

Prije par godina je Bacon, koji je u originalnom filmu 1990. godine glumio sa Fredom Wardom, rekao kako bi rado reprizirao ulogu Valentinea McKeea, koji se borio protiv gigantskih, podzemnih, crvolikih čudovišta u kultnom filmu.

"On je jedini lik kojeg sam glumio da sam razmišljao o tome da ga ponovno utjelovim. Počeo sam razmišljati gdje bi taj tip bio nakon 25 godina?", rekao je Bacon u izjavi za medije.

"Scenarist Andrew Miller ima fantastičnu ideju i nadamo se da ćemo stvoriti seriju koja će biti zabavna i strašna za obožavatelje filma, ali i ljude koji to tek trebaju otkriti. Idemo isprašiti Graboide!"

Priča će biti smještena nekih 25 godina nakon što su čudovišta prvi puta napala grad Perfection u Nevadi, a McKee će se opet s njima morati boriti, unatoč vlastitoj borbi sa godinama, alkoholom i poremećenim kompleksom junaka.

Syfy je već 2003. pokušao napraviti seriju prema filmu Podrhtavanje, ali je brzo otkazana. Uz Bacona će vjerojatno imati više sreće sa ovim pokušajem. Za sada nije poznato hoće li se netko od originalne glumačke ekipe pojaviti i u novoj seriji.

IZVOR: MOJTV.HR

Medij

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin