TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Povratak Dinastije

Povratak Dinastije

Kultna TV sapunica "Dinastija" uskoro će doživeti rimejk na malim ekranima.

DinastijaDinastija, Foto: Printscreen

Prve epizode su već snimljene, a američka i britanska publika do jeseni će ponovo moći da se užive u intrige, svađe i raskoš bogatih porodica Karington i Kolbi.

Za sada, poznat je veći deo glumačke postave, ali se ime glumice koja će naslediti legendarnu Džoanu Kolins i dalje drži u tajnosti. U poslednjih nekoliko nedelja, svetska štampa ne prestaje da spekuliše o imenu glumice koja bi mogla zaigrati Aleksis, dok se producenti i dalje ne oglašavaju po tom pitanju.

Naime, Lindu Evans, koja je igrala suprugu Blejka Karingtona, u rimejku hit serije naslediće glumica latinoameričkog porekla, Natali Keli, koju publika pamti po ulozi u seriji "Paklene ulice".

Osim toga, uloga problematične Felon Karington, poverena je mladoj glumici Elizabet Gilis, a jedna od prvih scena rimejka, snimile su upravo Gilisova i Kelijeva.

Sa druge strane, uloga zavodnika i šarmera Džefa Kolbija, koja je Džona Džejmsa vinula u zvezde, poverena je mladom glumcu Afro-američkog porekla, Semu Adegoku.

Scenario za rimejk Dinastije, napisali su autori hit serije "Tračara", a prva epizoda biće emitovana već na jesen. Inače "Dinastija" se na američkim televizijama emitovala punih osmam godina, tokom 80-ih, a radnja je bila usmerena na bogatu porodicu Karington.

ALO.RS

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin