TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Predstavljen trailer za "Slagalicu strave 8"

Predstavljen trailer za "Slagalicu strave 8"

Ljubitelji franšize Slagalica strave, koju su originalno stvorili horor veterani James Wan i Leigh Whannell, prepoznat će poznatu priču u prvom traileru za osmi film u franšizi pod nazivom Jigsaw.

Ne samo da se neke od poznatih ubojitih zamki i manipulativnih mjera korištenih u prethodnih sedam filmova ponovno pojavljuju već i zato što se čini kako je sam naslovni ubojica iza tih okrutnih ubojstava. Istražitelje zbunjuje ta činjenica s obzirom da je John Kramer (Tobin Bell) navodno ubijen još u filmu Slagalica strave 3.

Naravno, taj zaplet nije ništa novo s obzirom da je Slagalica strave uvijek pronašla neki pametan način kako vratiti Kramerov lik i njegovo navodno posthumno planiranje. Prethodnih sedam filmova izašli su između 2004. i 2010. godine, završivši sa filmom Slagalica strave 7 tako da su autori imali dovoljno vremena smisliti neki zanimljivi novi pristup franšizi.

Film su režirali Peter i Michael Spierig prema scenariju koji potpisuju Pete Goldfinger, Josh Stolberg, James Wan i Leigh Whannell, a u filmu glume Mandela Van Peebles, Hannah Anderson, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert i James Gomez.

Film u kina stiže taman za Noć vještica, 27. listopada.

IZVOR: https://mojtv.hr/magazin/16744/predstavljen-trailer-za-slagalicu-strave-8.aspx

Medij

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin