TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

PUBLIKA U ARENI PULA ĆE SA POZORNICE SNIMATI SPOT ZA PJESMU DINE MERLINA!

PUBLIKA U ARENI PULA ĆE SA POZORNICE SNIMATI SPOT ZA PJESMU DINE MERLINA!

Magična Arena Pula ovog ljeta domaćin je najvažnijih glazbenih događaja u Istri, ali i cijelog ovog područja. Pored Stinga, Tom Jonesa i Zucchera, u ovom velebnom amfiteatru za 28.7. zakazan je koncertni spektakl Dine Merlina. Da nastup najveće regionalne glazbene zvijezde izaziva velik interes publike pokazuje dodatni kontingent ulaznica koji je ovih dana pušten u prodaju.Poznat po tome da uvijek priprema iznenađenja ovaj umjetnik je za koncert u veličanstvenojAreni Pula najavio nešto potpuno neočekivano; preko društvenih medija pozvao je publiku koja će tu ljetnju večer provesti uživajući u showu “Hotel Nacional” da svojim telefonima snimi izvedbu pjesme “Ako izgovorim ljubav” sa posljednjeg albuma i svojom snimkom postane jednim od režisera video spota koji će se snimati tijekom koncerta. Odabrani sudionici će dobiti priliku da kadrove snimaju uz Dinu i to sa pozornice prekrasne Arene!

Poziv fanovima kantautor je uputio preko svoje službene Facebook stranice i drugih društvenih mreža:

Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo šta se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28.7. zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu “Ako izgovorim ljubav"!Prijave za sudjelovanje u snimanju video spota mogu se izvršiti najkasnije do 23:59 u srijedu, 26.7.2017. godine. Broj sudionika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane sudionike na dan koncerta, u petak 28.7. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na email//Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli./" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?hl=hr&q=http://Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.&;source=gmail&ust=1501098763815000&usg=AFQjCNHb60oWXyfsR6d8FsWPat-7APlQSA" style="color: rgb(17, 85, 204); font-family: Georgia, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Show “Hotel Nacional” koji se do sada upisao na mapu u gotovo 70 svjetskih destinacija i ugostio preko pola milijuna posjetitelja za ovo ljeto, pored inače visokih produkcijskih standarda, osvježen je najnovijim laserskim, svjetlosnim i drugim multimedijalnim elementima, UV rasvjetom, specijalnim efektima te impresivnom video produkcijom. 

Sve koncerte turneje “Hotel Nacional” pratite na www.dinomerlin.com/turneja

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin