TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Sa njim Melanija vara Donalda Trampa !?

Sa njim Melanija vara Donalda Trampa !?

Ovih dana, svetla reflektora uperena su prema bračnom paru Tramp, a posebno je zanimljiv brak 47-godišnje Slovenke Melanije i 70-godišnjeg američkog predsednika koji očigledno ne funkcioniše kako treba.

Melanija TrampMelanija Tramp, Foto: Profimedia

U brojnim prilikama Melanija je viđena namrštenog lica, a nedavno odbijanje pružene ruke supruga u kratkom periodu je pretvoreno u GIF koji se širi na društvenim mrežama.

Uz Donaldov arogantan i nesnosan karakter, ovih je dana na površinu isplivala još jedna informacija koja bi zaista mogla dovesti do razvoda predsednika i bivše manekenke.

Prema navodima pojedinih medija, šuška se da je Melanija Tramp već godinama u aferi sa šefom obezbeđenja "Tifanija", čije se prostorije nalaze u lobiju "Tramp" kule u Njujorku.

Ove šokantne optužbe je književnica Monika Birn mrtva hladna iznela na Tviteru, a svojim sledbenicima je otkrila da za aferu svoje supruge Donald Tramp itekako dobro zna.

Monika Birn, koja je nizom tvitova javnosti otkriva navodnu aferu, doduše iz neimenovanih izvora, nada se da će novinari ubrzo da iskopaju čitavu priču.

Pretpostavlja se da će se Tramp ubrzo izjasniti ovim povodom i ove informacije okarakterisati kao izmišljotinu, ali Monika je svakako zagolicala maštu i zadala novinarima dosta materijala za istraživanje.

Monika tvrdi da su Tramp i Melanija potpisali ugovor prema kom bi se sigurno razveli u slučaju da je on izgubio izbore.

Ova informacija može i da objasni zašto se Melaniji nije selilo u Belu kuću, ali dovoljno je nagađanja za sad.

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin