TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Šimunović je inzistirao da zaigra za BiH, nismo ga mogli nagovoriti da se predomisli'

  • Objavljeno u Sport
Šimunović je inzistirao da zaigra za BiH, nismo ga mogli nagovoriti da se predomisli'

Ne vidi se u perspektivi u hrvatskoj reprezentaciji i to je to... Ako njemu hrvatska reprezentacija nije izazov, onda što ćemo dalje pričati?'

 IZVOR: GOAL.COM/BA

Najzanimljivija tema u domaćem nogometu posljednjih dana je odluka Joze Šimunovića da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a o svemu se oglasio i izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

"Znamo za njegovu odluku. Razgovori smo s njegovim roditeljima, s Nogometnim savezom BIH. Korespondencija je trajala, ali Šimunović je inzistirao da zaigra za BIH. Nije bilo načina da ga se nagovori na promjenu odluke, on je ljutit. Ne vidi se u perspektivi u hrvatskoj reprezentaciji i to je to... Nema nikakve drame," rekao je Damir Vrbanović za Sportske novosti pa je nastavio:

"Izbor je bio njegov. Ja se ne želim niti jednog trenutka miješati u bilo kakve izborničke odluke, pričati o tome je li ili nije trebao biti pozvan. Ako Šimunoviću hrvatska reprezentacija nije izazov, onda što ćemo dalje pričati? Reprezentacija je najveća vrijednost hrvatskog nogometa, za koju svi naši reprezentativci kažu da je svetinja. Ako on to nije osjetio... "

 

"Da smo ga nagovarali, kako bismo mu mogli garantirati da će biti pozvan na sljedeća okupljanja, tko mu može dati tu garanciju? Sam je odlučio, želim mu sreću," završio je Vrbanović.

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin