TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Džeko: Mogao sam otići, a imam dvije godine da donesem Scudetto Romi

  • Objavljeno u Sport
Džeko: Mogao sam otići, a imam dvije godine da donesem Scudetto Romi

Mnogi me osuđuju, a ne razumiju ništa, takve ignoriram, kaže Džeko pa poručuje: Pa nismo mi nogometaši robote

 

Imam još dvije godine da donesem Scudetto u vitrine Rome. Ova sezona je izjednačena, iako je Juventus i dalje prvi favorit. Međutim, mislim da možemo se nositi s njima, ali i ostalim momčadima koje žele Scudetto, rekao je napadač vučice Edin Džeko za Kicker.

Pred Romom je gradski derbi u subotu protiv Lazija.

"Čeka nas derbi u subotu. Oni koji nisu igrali te utakmica ne razumiju kakav je to osjećaj. Kada pobijedite za navijače onda vam život postane dosta ljepši." 

"Više nema barijera na stadionu zbog čega navijači nisu željeli dolaziti na utakmicu. Siguran sam da će sada biti pun stadion i možda najžešći derbi za mene otkako sam u Romi. Bilo je tužno što smo prethodne derbije igrali pred polupraznim tribinama. Ovaj put nas čeka spektakl."

Početak u Serie A nije bio dobar za Džeku, a tada su ga prozvali i 'slijepac'.

"Na društvenim mrežama svako ima nešto za reći. Kada me suigrači kritiziraju, onda to prihvatim, ali mnogi ljudi me osuđuju, a ništa od toga ne razumiju. Takve kritike ignoriram. U Manchester Cityju sam imao loš start također. Mogao sam ja Romu napustiti nakon prve sezone, ali nisam netko ko odustaje tako lako. Mojoj obitelji i meni se sviđa u Rimu", kazao je bh. napadač, te dodao: 

 

"Kada Messi i Ronaldo ne zabiju gol u dvije utakmice, što se rijetko dodogodi, onda se kaže da su oni u velikoj krizi. Pa, mi nismo roboti, svi imamo uspone i padove".

GOAL.COM

senoworks