TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Gledajte španski El Clasico potpuno besplatno na mobitelu

  • Objavljeno u Sport
Gledajte španski El Clasico potpuno besplatno na mobitelu

Sa razlogom proizvođači u zadnje vrijeme proizvode pametne telefone sa sve većim zaslonom. Nekada u prošlosti se dogodila ta prijelomna točka kada smo shvatili da je gledanje sadržaja na našim džepnim ljubimcima ne samo moguće, nego čak i poželjno. Već od prvih pametnih telefona sa zaslonima mnogo manje dijagonale nego što su obično sada, postojale su svakojake aplikacije koje su dozvoljavale gledanje filmova, serija, televizijskih kanala.

 IZVOR: www.balkangadgets.com

Što da vam mi kažemo da takva jedna već postoji. Ispolirana, funkcionalna, bogata sadržajem, i prije svega, besplatna aplikacija Mobdro na Android pametne telefone (tablete, smart tv-ove…) donosi sve navedeno. Funkcionira na način da korisniku nudi velik broj live-stream kanala koji su kategorizirani po žanru. Sam broj kanala je masivan, no unatoč tome ekstremno funkcionalan i jednostavan za korištenje.

mobdr1

Slika 1. Instalacija i početni ekran

Kako doći do aplikacije?

Aplikaciju nećete pronaći na Google Play Storeu jer se usluga koju nudi ipak kosi sa nekim pravilima spomenute trgovine. No možete ju pronaći na http://www.mobdro.com Nakon skidanja aplikacije, pokrenite skinutu datoteku da biste započeli instalaciju. U velikom broju slučajeva, vaše pametni telefon će vas upozoriti da morate uključiti nepoznate izvore u postavkama sigurnosti što radosno i učinite.

Nakon same instalacije i pokretanja, Mobdro će vam predstaviti i prednosti Premium verzije aplikacije koje možete razmotriti. Ona najprimamljivija je zasigurno i uklanjanje reklama, no ovu možete dobiti i besplatno ako ste pratili našu školu ubrzavanja i čišćenja Android pametnih telefona koju imate na https://www.balkangadgets.com/skola-ciscenja-odrzavanja-android-pametnih-telefona/

mobdr2

Slika 2. Sučelje aplikacije

Korištenje

Ispod spomenute primamljive ponude za Premium mogućnosti, nalaze se kategorije među kojima je sigurno ponešto za svakoga. Odabirom kategorije dobit ćete listu kanala koje možete i pretraživati ključnim riječima. Dodirom na kanal automatski pokrećete stream a samim time pokreće se i vaše uživanje. Ne brinite se zagriženi fanovi sporta, svi popularni kanali koje inače ne možete dobiti bez plaćanja su tu i rade perfektno.

mobdr3

Slika 3. Kanali i Programi

Nadamo se da smo vam pomogli i olakšali gledanje različitog sadržaja bez plaćanja. Ako jesmo, podržite i vi naš rad tako što podijelite ovaj članak na društvenim mrežama, pratite nas na Facebook profilu, ili se pak pretplatite na naš Youtube kanal.

senoworks