TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Martinez: BiH nije ništa slabija bez Pjanića, imaju impresivan napad

  • Objavljeno u Sport
Martinez: BiH nije ništa slabija bez Pjanića, imaju impresivan napad

"Očekuje nas neprijateljska atmosfera, slično kao i u Grčkoj i to će za nas biti pravi test. A treneri velikih klubova žele da odmaram igrače"

 

Belgija je već osigurala Svjetsko prvenstvo u Rusiji, no njihov izbornik Roberto Martinez najavio je da u Sarajevo dolazi po pobjedu.

Zmajevi se pripremaju za Belgiju u - zabavnom parku!

"Na stadionu nas vjerovatno očekuje neprijateljska atmosfera, slično kao i u Grčkoj i to će za nas biti pravi test. Naravno da želimo pobjedu, a znam i da treneri velikih klubova žele da odmaram njihove igrače, što ću također uzeti u obzir", rekao je Martinez pa se osvrnuo na neigranje Miralema Pjanića za BiH.

"Ne možete potcijeniti  igrača kao što je Pjanić. On uvijek može napraviti dobar potez iz ničega, ali s igračima koji ga mogu zamijeniti, kao što su Bešić i Jajalo, oni mogu igrati na potpuno drugi način."

"Impresivna je napadačka linija Bosne i Hercegovine koju predvodi Edin Džeko. Oni imaju igrače s iskustvom kao što su Višća i Lulić, a tu treba dodati i Seada Kolašinca. To je iskusna momčad koja zna kako se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Usprkos neigranju Pjanića, ne očekujem da će to biti slabiji."

 

Utakmica se igra u subotu od 18 sati na Grbavici.

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin