TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Navijači uglavnom složni ! Meša mora otići !

  • Objavljeno u Sport
Navijači uglavnom složni ! Meša mora otići !

Nakon šokantnog poraza od Kipra od 3-2, i znatnog umanjenja šansi za plasman na SP u Rusiji, putem društvenih mreža, te komentara na web portalima, ogromna većina ogorčenih navijača naše reprezentacije poziva na smjenu našeg selektora Mehmeda Baždarevića. 

Muki Ama svi komplet trebaju dati ostavke i napustiti reprezentaciju, ama bas svi...

Gugi Treba Safeta Susica vratit

Faruk Manite se ba selektora..gleda li neko utakmicu...pa ovo su sve jebene balerine..Dzeko nije kilometar pretrco za evo 85min..ibisevica nigdje..odbrana aman jarabi...pjanic se pojavi samo kad je slobodni udarac..inace ga drugacije cuo nebi..ne moze njih selektor ucit kako se igra fudbala..strasno.

Damir Ma i bolje da se ova Mešina agonija od reprezentacije završi! Što da gajimo lažne nade? Meša, ako imaš časti daćeš ostavku još na aerodromu.

Edyn Vecih retardiranih majmuna nisam odavno vidio, uz duzno izvinjenje majmunima na poredjenju. Mesa i tebe je dosta, ne vracaj se uopste odmah zavrsi epizodu

Samir Nije li te stid Edine Miraleme Vedade ...nije li vas stid zabiti gol u svom klubu i igrati onako dok za reprezentaciju kurcem necete da mrdnete kako vas nije stid karijere ste zavrsili a jos nas niste odveli na neko vaznije takmicenje sem jedanput mater vam vasu kako vas nije stid poslije dodjete ovda pa djelite po par hiljada maraka nakim kuhinjama i bosnjo glupi vam oprosti sve i uvjek ga iznevjerite iznova bagro zar ovako zemlji BiH vracate jel joj ovo hvala ova igra koju joj godinama poklanjate gubitnici dok vani punite naslovne strane svojim blistavim i sjajnim igrama zemljo moja BiH ukini ovaj fudbal dok neko stvarno s ljubavlju prema tebi ne zaigra od laznih ovih igraca koji te godinama foliraju kako ce goriti na terenu i srce ostaviti...zar je ovolika razlika kad se igra za ljubav u BiH i za novac Edin Dzeko ga je svima zabio samo ne protivnickom timu zabio ga svojoj Amri pa selektoru pa BiH svima ga zabio pravi napadac stidite se idioti od igraca

 Zanimljivo je da mnogi navijači kao zamjenu za selektora Baždarevića traže ponovo Sušića, te jedan dobar dio bi na klupi volio da vidi istinsku zvijezdu i borca u reprezentaciji, Sergeja Barbareza.

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin