TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Gdje ljetuju poznati Bosanci i Hercegovci

Gdje ljetuju poznati Bosanci i Hercegovci

Ljeto je u punom jeku, a more i sunce zovu turiste, od kojih su se mnogi već i vratili sa godišnjih odmora. Hrvatska i crnogorska obala su među poznatim Bosancima i Hercegovcima i dalje najpopularnije, ali sve više naših ljudi odlučuje se za tursku obalu, te najbliži Neum.

D.Z.

FAKTOR.BA

No, neke poznate televizijske, pjevačke i sportske ličnosti ove godine posjetile su i neke egzotičnije destinacije. Jasna Gospić nakon uspješnog koncerta kojim je obilježila 40 godina muzičke karijere, u junu je nekoliko sedmica sa kćerkom provela u dalekom Japanu, tačnije u Tokiju, koji je posjetila i prošle godine. Naša pjevačica porodični odmor tradicionalno je nastavila u španskoj Marbelli, gdje će spojiti i ugodno s korisnim te snimiti novi video spot.

Elvir Bolić ove godine odlučio se na more ići motorom. Bivši odlični nogometaš na Jadranu se priprema za nekoliko teniskih turnira veterana. Bolić je poznat kao veliki ljubitelj brodova i proteklih godina zajedno sa prijateljem Damirom Mršićem plovio je Jadranom svojom jahtom. 

Više pročitajte na linku

Marketing

 

  cinestarskola liderstvafotbhmbhmagazin