TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

'Krao sam hranu jer nisam imao što za jesti'

'Krao sam hranu jer nisam imao što za jesti'

Roma je ove sezone kreirala senzaciju nadoknadivši 1-4 protiv Barcelone čime se plasirala u polufinale Lige prvaka. U prvoj polufinalnoj utakmici Liverpool ih je dobio s 2-5, no na domaćem terenu Rimljani još nisu primili gol u ovoj sezoni.

IZVOR: 100.POSTO.HR

Engleski mediji su u najavi utakmice posebno istaknuli Radju Nainggolana od kojeg prijeti možda i najveća opasnost. Sjajni Belgijac je za Times otkrio kako mu nije bilo lako u djetinjstvu. Igrač koji je danas ključan za Romu i igra polufinale Lige prvaka, nekada je krao hranu kako bi preživio.

"Imao sam samo majku kojoj je bilo jako teško. Radila je i tri posla odjednom kako bismo imali za platiti račune. Odrastao sam uglavnom na ulici, a kući bih dolazio jako kasno. Nisam baš puno učio. Radio sam i neke greške. Znao sam, zbog gladi, i ukrasti nešto za pojesti. Nisam si mogao priuštiti ništa", ispričao je svoju potresnu priču Belgijac.

Otac je njega i majku napustio kada je Radja bio još dijete, a majka mu je preminula 2010. godine. U njenu čast Radja si je istetovirao anđeoska krila na leđima. Na jednom krilu je datum njezina rođenja, a na drugom datum kada je umrla. Do 17. godine igrao je u Belgiji, a onda su ga skauti odveli u Italiju gdje je igrao za Piacenzu i Cagliari. Od 2014. godine je u Romi, a gotovo svaki prijelazni rok kruže glasine kako odlazi.

"Deset godina pišu kako odlazim iz Italija, ali ja sam još ovdje. Dobro mi je. Imam sve, a moja obitelj uživa. Postoji nešto s Chelseajem, ali nije se ostvarilo nakon što su osvojili Premier ligu", rekao je Nainggolan pa dodao:

"Volim engleski nogomet. Volim gledati njihove utakmice, ali imam skoro 30 godina i teško mi se ponovno pokrenuti. Uz to, mrzim kišu. U Liverpoolu smo bili dva dana, a kiša nije prestala padati ni na minutu", zaključio je Nainggolan.

senoworks