TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

SAVRŠEN LJETNI DAN U KINU – SVI FILMOVI U CINESTAR KINIMA ZA 2,50 KM

SAVRŠEN LJETNI DAN U KINU   – SVI FILMOVI U CINESTAR KINIMA ZA 2,50 KM

Zapišite si utorak, 14.08.2018., u svoje kalendare. To je dan koji se ne propušta jer su u svim CineStar kinima, kinoulaznice samo 2,50 KM

Sredina ljeta najčešće je vrijeme godišnjih odmora, ali u većem slučaju i vrijeme laganog povratka s istih. Tko kaže da ljeto u vašem gradu mora biti neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovoga ljeta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta. U utorak, 14.08., 'CineStar dan za kino', najbolji je kino dan u godini i savršena je prilika za pogledati najnovije naslove po posebnoj cijeni od 2,50 KM po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti ljeto i slobodno vrijeme.

 

'Dan za kino znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 2,50 KM, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su: 'Nemoguća misija: Raspad sistema' s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju',muzikl 'Mamma Mia: Here We Go Again' i mnogi drugi.

 

Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, VIP sjedala, dužina filma i extreme. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica, CineStar je pripremio i posebnu ponudu kokica i pića.

 

Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocjen, stoga ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim kino platnima CineStar kina, gdje ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati. Više informacija, kao i kupnja ulaznica, moguća je online na https://www.blitz-cinestar-bh.ba/dan-za-kino

senoworks